Pla d'Actuació Municipal - Ajuntament de Sant Boi de LlobregatPla d'Actuació Municipal - Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
home castellanoenglish Info
Bústia Forum

INTRODUCCIÓ

Foto alcalde

El PAM (Pla d'actuació municipal) és el principal instrument de planificació estratègica amb què compten les administracions locals per a la seva acció de govern. És el full de ruta de la gestió municipal i l'instrument de priorització dels diferents pressupostos municipals durant el mandat.

En la nova etapa que iniciem i que tinc l'honor d'encapçalar posarem l'accent sobre la visió estratègica de la ciutat, la modernització de l'administració i l'impuls d'una nova manera de governar basada en la complicitat amb la ciutadania. Per això volem fer aquest Pla de govern amb la més àmplia participació ciutadana.

La proposta de PAM 2011 que ara es presenta planteja un escenari de desenvolupament de la ciutat i de la ciutadania que recull la visió concertada de les quatre forces polítiques (PSC-PM, ICV-EUiA-EPM, CIU i ESQUERRA-AM) que conformem l'equip de govern per al mandat 2007-2011 i ha estat elaborat després d'un ampli procés participatiu intern. Procés encara viu, per la qual cosa aquest és un document obert al debat tant de la pròpia ciutadania com de les diferents àrees i departaments de l'Ajuntament.

Estem projectant el futur de Sant Boi i ho hem de fer junts. És per això que us demano les vostres aportacions per enriquir i millorar aquest document.

Jaume Bosch i Pugès

Alcalde

Eixos d'actuació estratègica del PAM 2011:

Projectem la ciutat del futur

Sant Boi, amb més de 2.500 anys d'història, és avui una ciutat dinàmica i en constant transformació. Aprofitem les potencialitats i oportunitats que tenim com a ciutat per transformar i posar en valor el nostre territori, generant riquesa per al municipi per tal de millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania. nostra ciutadania.

Governança i Ciutadania

Volem una nova manera de governar basada en el lideratge estratègic, la complicitat dels agents socials, econòmics i la resta d'administracions, i la participació activa de la ciutadania, en una ciutat emprenedora i segura.

Territori i Ciutadania

Volem aconseguir un desenvolupament equilibrat i de qualitat per un model de ciutat sostenible, neta i respectuosa amb el medi.

Benestar i Ciutadania

Volem facilitar el desenvolupament de les persones i de la comunitat per tal de millorar la cohesió social i territorial, el benestar personal i comunitari, la qualitat de vida, la convivència, el civisme i el nivell educatiu de la ciutat.

Serveis Generals

Volem ser una administració eficaç i eficient, de qualitat i amb vocació de servei públic.


/ © Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Avís Legal - Login
Desenvolupat per Cicle Serveis Informàtics