castellanoenglish
Seleccioneu pla: 
Aprovació definitiva del Pla de Govern 2015-19 Aprovació definitiva del Pla de Govern 2...

El passat dijous 21 de juliol es va aprovar de forma definitiva el Pla de Govern 2015-2019, amb els ...

Participació ciutadana al Pla de Govern 2016-19 Participació ciutadana al Pla de Govern ...

El passat 26 de novembre s'arribava al punt àlgid del procés de participació al Pla de Govern 2016-1...

Un primer pas per determinar l'impacte de les polítiques municipals Un primer pas per determinar l'impacte d...

L'analisi de context endegat en la passada legislatura, es la base per poder determinar fins a quin ...

INTRODUCCIÓ


El Pla de Govern és el principal instrument de planificació estratègica amb el que compta la nostra administració local, que integra el conjunt de polítiques i l’acció de govern per als propers quatre anys.
 
El govern municipal té com a principals prioritats de la seva acció política la generació d’activitat econòmica i d’ocupació de qualitat en un territori més competitiu i sostenible, l’atenció a les necessitats de les persones (especialment les famílies que viuen situacions més vulnerables), l’impuls de l’educació i la cultura com a garantia de drets i com a motors de creació d’oportunitats de futur.
La conservació dels valors de l’entorn natural, la millora i cura de l’espai públic i l’aprofundiment de la qualitat democràtica són objectius que també tindran un pes rellevant durant tot el mandat municipal 2015 – 2019.

L'actual pla es focalitza en l'escenari més estratègic de la planificació desplegant els nivells de Prioritats, Reptes i Mesures.

Tant les Prioritats com els Reptes són el resultat de l'exercici de debat i consens iniciat per l'Equip de Govern en la dinàmica de treball especifica efectuada en el mes de juliol de 2015 que visualitzava el canvi que es volia provocar durant el present mandat.

Les Mesures son les línies d'actuació que despleguen tant les Prioritats com els Reptes consensuats, que concreten i expliciten la forma en que es treballarà per fer realitat el canvi projectat. 
 

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00  -   Avís Legal  -   Login


Desenvolupat per Cicle, Serveis Informàtics